Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες κύρους εμπιστεύονται την iTechScope για τις ανάγκες τους σε εξειδικευμένο προσωπικό Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Αναζητούμε τους καλύτερους επαγγελματίες σε αυτούς τους τομείς και προσφέρουμε διευρυμένες δυνατότητες απασχόλησης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Σε μια αγορά εργασίας που αναδιαμορφώνεται συνεχώς ακολουθώντας το ρυθμό των τεχνολογικών εξελίξεων, χρειάζεσαι έναν έμπειρο σύμμαχο για εύρεση εργασίας και μάλιστα στη διαδικασία εύρεσης μιας θέσης που να αξιοποιεί τα δικά σου προσόντα. Γι’αυτό το λόγο οι headhunters μας που ειδικεύονται στον δικό σου τομέα εργασίας είναι στη διάθεσή σου.

Έχοντας και οι ίδιοι τεχνολογική κατάρτιση, ως recruitment agency είμαστε συνεχώς ενήμεροι για κάθε ευκαιρία απασχόλησης που παρουσιάζεται στον τομέα σου και είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε τις ικανότητές σου και να σε εκπροσωπήσουμε με επιτυχία.

Ψάχνουμε για την κατάλληλη θέση εργασίας για σένα ταιριάζοντας τις απαιτήσεις της θέσης με τις δικές σου ικανότητες και δεξιότητες. Είμαστε στο πλευρό σου προκειμένου να σε συμβουλεύουμε αποτελεσματικά σε όλη τη διαδικασία μέχρι να βρεις τη δουλειά που ψάχνεις. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να συντάξεις ένα αποτελεσματικό βιογραφικό ή να σε προετοιμάσουμε κατάλληλα για μία συνέντευξη.

Icon of a document and an arrow pointing upwards

Στείλε το βιογραφικό σου

Στείλε το βιογραφικό σου ή μπες στη σελίδα με τις Θέσεις Εργασίας για να δεις τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον τομέα σου.

Το δικό σου Γραφείο Εργασίας

Η iTechScope ειδικεύεται στην ανεύρεση των πιο ικανών επαγγελματιών για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Αν συνεργαστούμε στην προσπάθειά σου για εύρεση εργασίας, θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρεις τη θέση που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ικανότητες και δεξιότητες.

Πώς θα συνεργαστούμε

Όταν μας στείλεις το βιογραφικό σου, ένας από τους headhunters μας θα επικοινωνήσει μαζί σου και θα σου προτείνει θέσεις εργασίας που ταιριάζουν απόλυτα με τα κριτήρια αναζήτησης που έχεις θέσει, με τις μισθολογικές σου προσδοκίες και με την ακτίνα γεωγραφικής θέσης στην οποία προτίθεσαι να μετακινείσαι καθημερινά.

Πώς θα σε βοηθήσουμε

Αυτό που χρειαζόμαστε από σένα στο βιογραφικό σου είναι μια ακριβής περιγραφή των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων σου, της επαγγελματικής σου εμπειρίας και του τύπου εργασίας που ψάχνεις. Όσο πιο λεπτομερής είναι η περιγραφή που θα μας στείλεις, τόσο πιο αποτελεσματικά θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε να βρεις την κατάλληλη θέση εργασίας.

Τι λένε οι υποψήφιοι για εμάς

Έμεινα εξαιρετικά ικανοποιημένος από την ποιότητα υπηρεσιών και από την αμεσότητα που μου πρόσφερε η iTechScope Recruitment. Είχα άμεσες απαντήσεις σε οτιδήποτε σχετικό με τη θέση και τη διαδικασία και όλοι τους ήταν πολύ καταρτισμένοι και φιλικοί. Η iTechScope ενδιαφέρεται για όσους ψάχνουν για δουλειά και δεν τους συμπεριφέρεται σαν αντικείμενα προς εκμετάλλευση, αλλά σαν πραγματικούς συνεργάτες και φίλους. Χάρη στον επαγγελματισμό τους και στον τεράστιο κύκλο επαγγελματικών επαφών που διαθέτουν, κατάφερα να βρω τη δουλειά που πάντα ονειρευόμουνα.

Βασίλης Σταματόπουλος, Java Architect