Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εύρεσης προσωπικού σε επιχειρήσεις που χρειάζονται άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες της Πληροφορικής και Μηχανικούς. Τι έχετε να κερδίσετε από την εξειδίκευσή μας σε αυτούς τους τομείς εργασίας; Οι headhunters με τους οποίους θα συνεργαστείτε είναι ειδικοί στον τομέα τους. Έτσι είναι σε θέση να προσφέρουν ένα επίπεδο γνώσης και υπηρεσιών που δεν μπορούν να πλησιάσουν τα υπόλοιπα recruitment agencies γενικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα.

Συνεργάτες, όχι πάροχοι

Στην iTechScope επιδιώκουμε να μας θεωρούν οι πελάτες μας συνεργάτες και όχι απλούς παρόχους υπηρεσιών. Για να το επιτύχουμε αυτό, αφιερώνουμε χρόνο για να εμπεδώσουμε τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας, τις εταιρικές σας αξίες, τις πραγματικές ανάγκες σας για ανθρώπινο δυναμικό και τη διαδικασία εύρεσης προσωπικού που ακολουθείτε.

Τι θα προάγει την Επιχείρησή σας

Στόχος μας είναι να καταξιωθούμε στην εκτίμησή σας ως μία επιτυχημένη προέκταση του γραφείου προσωπικού της εταιρείας σας, προτείνοντας σωστά επιλεγμένους υποψηφίους με βάση τις αξίες, τις προοπτικές και τις δεσμεύσεις της εταιρείας σας.

Παρακολούθηση της Αγοράς

Οι εξειδικευμένοι headhunters της iTechScope σας παρέχουν συνεχή ενημέρωση για τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς στους τομείς και τις ειδικότητές μας. Κερδίζουμε σταθερά την εμπιστοσύνη σας καθοδηγώντας σας για τις πιο “ψαγμένες” επιλογές σε ανθρώπινο δυναμικό. Μεταξύ άλλων, διοργανώνουμε “ημέρες καριέρας” και εκστρατείες για τη συγκέντρωση των καλύτερων επαγγελματιών της αγοράς.

Πλήρης υποστήριξη

Διαθέτουμε headhunters οι οποίοι σας παρέχουν υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ευρέσεως προσωπικού. Όλοι οι επιλεγμένοι υποψήφιοι ανταποκρίνονται πλήρως στις τάσεις του συγκεκριμένου κλάδου της αγοράς και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της δικής σας επιχείρησης.

Icon of a computer screen, a briefcase and an arrow pointing upwards

Κενή θέση εργασίας

Στείλτε μας τη θέση εργασίας που θέλετε να καλύψετε ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για τις απαιτήσεις σας για τους υποψηφίους.

Γιατί μας προτιμούν οι πελάτες μας

Είμαστε το μοναδικό recruitment agency στην Ελλάδα που ειδικεύεται σε IT και Κατασκευές. Ακολουθούμε ένα ευέλικτο πρότυπο και ανταγωνιστικό πρότυπο συνεργασίας, που βασίζεται σε απτά αποτελέσματα. Δεν χρεώνουμε τις υπηρεσίες μας παρά μόνο όταν βρείτε το προσωπικό που χρειάζεστε και όταν επιτύχουμε ό,τι αναλάβαμε.

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε

Έχουμε πρόσβαση στο πλέον εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό στους τομείς ΙΤ και Κατασκευών, σε υποψηφίους που ανταποκρίνονται μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια στην περιγραφή οποιασδήποτε θέσης εργασίας σε αυτούς τους τομείς. Λόγω εξειδίκευσης, κατανοούμε τους τεχνικούς όρους και τις ακριβείς απαιτήσεις του ρόλου κάθε θέσης εργασίας για την οποία θα ενδιαφερθείτε.

Έτοιμοι να σας βοηθήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά για να συζητήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικά την περιγραφή της θέσης εργασίας που θέλετε να καλύψετε και ένας headhunter της ομάδα μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Τι λένε οι πελάτες μας

«Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με την ποιότητα των υπηρεσιών που έλαβα από την iTechScope. Αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη. Πραγματικά ενσαρκώνουν το τι σημαίνει για εμάς “άριστη απόδοση” και “εστιάζω στον πελάτη”. Τα μεγαλύτερα οφέλη από τη συνεργασία μου με την iTechScope είναι η ισχυρή γνώση τους στον τομέα της πληροφορικής, των ρόλων και των προδιαγραφών των θέσεων εργασίας, η ικανότητά τους να προμηθεύουν σύντομα τον επικρατέστερο κατάλογο υποψηφίων υψηλού επιπέδου που είναι ικανοί και πρόθυμοι να κάνουν την εργασία που τους παρουσιάζεται, η προθυμία τους να εργαστούν με βάση τα χρονοδιαγράμματά μας και τέλος, η εξοικονόμηση χρόνου που μας πρόσφεραν σε σχέση με τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού.»

Ευάγγελος Ιωάννου, IT Director, Telecom