Στείλε το βιογραφικό σου στα Αγγλικά

Γιατί επιλέγεις εμάς

Η iTechScope ειδικεύεται στην ανεύρεση των πιο ικανών επαγγελματιών για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Αν συνεργαστούμε στην προσπάθειά σου για εύρεση εργασίας, θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρεις τη θέση που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ικανότητες και δεξιότητες.

Πώς θα συνεργαστούμε

Όταν μας στείλεις το βιογραφικό σου, ένας από τους headhunters μας θα επικοινωνήσει μαζί σου και θα σου προτείνει θέσεις εργασίας που ταιριάζουν απόλυτα με τα κριτήρια αναζήτησης που έχεις θέσει, με τις μισθολογικές σου προσδοκίες και με την ακτίνα γεωγραφικής θέσης στην οποία προτίθεσαι να μετακινείσαι καθημερινά.

Πώς θα σε βοηθήσουμε

Αυτό που χρειαζόμαστε από σένα στο βιογραφικό σου είναι μια ακριβής περιγραφή των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων σου, της επαγγελματικής σου εμπειρίας και του τύπου εργασίας που ψάχνεις. Όσο πιο λεπτομερής είναι η περιγραφή που θα μας στείλεις, τόσο πιο αποτελεσματικά θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε να βρεις την κατάλληλη θέση εργασίας.

Τι λένε οι υποψήφιοι για εμάς

Η iTechScope είναι το πιο επαγγελματικό, φιλικό και άμεσο recruitment agency που έχω γνωρίσει. Απαντούν στο κάθε τι και σε κρατάνε συνεχώς ενήμερο για την πορεία της αίτησής σου. Διασφαλίζουν ότι το βιογραφικό σου περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιτύχεις στη συνέντευξη και προωθούν τη διαδικασία πρόσληψης με απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Oι headhunters τους γνωρίζουν την αγορά καλύτερα απ’ τον καθένα και σε βοηθάνε να πάρεις την καλύτερη προσφορά απ’ τον πελάτη τους. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Σωτήρης Μανιάτης, Senior Systems Administrator